Wandeling op donderdag 27 juni in Meyendel.

b.800.600.0.0.stories.evenementen.verslag-mijendel1Wij hadden afgesproken met de trainer om met de donderdag-training te gaan walking lopen in Meyendel. Het was verzamelen om 10.00 uur bij de boerderij. We waren allemaal mooi op tijd, een gezellig clubje van 7 dames, dus we konden meteen beginnen, uiteraard eerst met de warming-up.

Het weer liet ons niet in de steek, heerlijk zonnetje en fijne temperatuur. Wat is Meyendel een schitterend natuurgebied. We konden lekker flink doorlopen, maar het ging ook heuvel op en heuvel af plus de paden met mul zand, wat echt wel zwaar was. Af en toe was het dan ook even tijd om de inwendige mens van drinken te voorzien en even te rusten. b.800.600.0.0.stories.evenementen.verslag-mijendel2

We hebben nog mooie foto’s gemaakt met een mooie achtegrond. Wat voel je je toch heerlijk en ontspannen als je lekker buiten kunt lopen en ver weg van alle drukte van alle dag. Die natuur is zó mooi.

 Ook de oefeningen werden niet vergeten. Uiteraard werd er ook gezellig bijgekletst met elkaar. Onze trainer mist wel de heren die het af lieten weten, maar hij vond het alleen met de dames uiteraard ook gezellig, daar deden wij dan ook ons best voor.
b.800.600.0.0.stories.evenementen.verslag-mijendel3Zo vloog de tijd om en was het alweer 12.00 uur. Daarna heerlijk met z’n allen een pannekoek gegeten, jammer voor Lies dat zij niet mee kon vanwege een afspraak, maar de volgende keer ga je mee hoor Lies!
Nadat wij afgerekend hebben gingen wij allen weer heel voldaan naar huis. Op naar de volgende wandeling, zondag 29 juni.
Wat is Nordic Walking toch een héérlijke en ontspannen sport én je spieren zijn lekker aktief!!

Groeten voor iedereen,
Annie Winden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *