Woubrugge, woensdagmorgen 28 mei

woubruggewarmingupElk jaar organiseert Marianne van “Recreatie gymnastiek voor dames” ( voorheen Huis Vrouwen Groep ), ter afsluiting van het seizoen een sportief uitje. Zo hebben de dames bijvoorbeeld  al eens boerengolf gespeeld, geroeid in Klein Giethoorn, gefietst en gewandeld.

Dit jaar is er gekozen voor een Nordic Walking clinic op een wel heel bijzondere lokatie nl. de Aspergehof in Woubrugge. Op de Aspergehof worden niet alleen de heerlijkste asperges gestoken maar ook tal van activiteiten georganiseerd zoals boerengolf, klompen schilderen, kookdemonstraties, asperge Bestanden selecterenrondleidingen en kinderpartijtjes.

Sinds een paar jaar geef ik Nordic Walking clinics op het Boerengolfterrein van de boerderij. Het kort gemaaide gras is hier uitermate geschikt voor en het parcours is leuk en afwisselend.

46 babbelende dames in de pas houden lukt natuurlijk niet alleen. Via deze krant ben ik in contact gekomen met Fred Steetsel van Ontspannu!, die mij met veel plezier en enthousiastme heeft geholpen.

woubruggeappeltaartHet resultaat was een zeer geslaagde clinic met gezellige, sportieve gymdames. En na afloop…………..natuurlijk koffie met appelgebak!!!
Conny van Dilst, Nordic Walking instructeur  Nordic Fitness Leiden.woubruggeallemaalwoubruggeinstructeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *