DE VROLIJKE WALKERS

De-vrolijke-walkersIedere maandagochtend om 10 uur starten wij bij Amigo in Alphen met ons nordic wandeling rondje meer of andere richting ( als er veel wind is!) Onze club bestaat uit 11 vrouwen, die allemaal les hebben gehad van de zelfde trainer en zich daarna bij elkaar hebben aangesloten om lekker zelfstandig verder te walken. Zelf ben ik er wat later bijgekomen, nadat ik de dames eerst om toestemming had gevraagd of ik me bij hen mocht aansluiten. Dat mocht, maar de voorwaarde was, dat ik een vrolijk mens moest zijn………en dat ben ik!

Dus dat kwam helemaal goed. En het gekke is,  zelfs al ben je wat neerslachtig aangelegd, je voelt je na de wandeling als herboren! Alles is van je afgegleden langs de stokken naar beneden en je gaat weer opgewekt en vrolijk naar huis!
Het heeft dus een zuiverende en positieve uitwerking op iedereen. Dus ik kan het van harte aanbevelen!Wij, als vrolijke walkers zijn nu inmiddels al 2 jaar bij elkaar en delen lief en leed! Tijdens de wandeling praten we met elkaar en delen we ook onze dagelijkse dingen,  kortom we voelen ons echt een familie! Er zijn zelfs 2 vrouwen uit de club die een gezamenlijk volkstuintje gaan huren en bewerken, is dat niet leuk? Daar gaan we natuurlijk op onze wandelingen een keer naar toe!
En zoals jullie zien op de foto vieren we ook speciale gebeurtenissen, zoals hier de geboorte van een kleinzoon! Amigo vaart er wel bij, want we eindigen altijd met een lekker kopje koffie bij Amigo! En dat smaakt toch zo geweldig! En dan zien we ook onze medewalkers en wordt er weer heel wat afgepraat! Onze trainer Fred heeft nog steeds nieuwe mensen om les te geven en dat is fijn.Het wordt één grote en gezellige prikkende familie!

trixalphen1Binnenkort vieren we, als groep, ons 2 jarig bestaan en gaan met elkaar uit eten!
We hebben een intensief mailcontact om af te spreken wat we maandagochtend gaan doen en wie er komen of niet komen. Ook houden we de buienradar in de gaten en als het echt plenst van de regen of er komen hozen aan bellen we nog even met elkaar met de vraag: wat gaan we doen? In de zomer gaan we als het weer het toelaat één keer in de maand van Katwijk naar Noordwijk en weer terug  lopen over het strand, heerlijk! Ik ben heel erg blij met deze sport en met deze groep en hoop er nog lang bij te kunnen zijn!

Namens de vrolijke walkers,                                                                                      Trix Bouman+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *