Nicole-LelieveldNaam:                       Nicole Lelieveld

Leeftijd:                    60 jaar                      

Woonplaats:           Zoetermeer 

 1. Hoe lang ben je al met Nordic Walking bezig?
  In september 2007 ben ik begonnen met Nordic Walking. Mijn man en ik hebben toen Nordic Walking lessen genomen in Zoetermeer.
 2. Waarom doe je aan Nordic Walken?
  Ik doe aan Nordic Walking voor de ontspanning en ook om lekker buiten te zijn. Ik vind het heerlijk om met mijn spieren bezig te zijn.
 3. Hoe vaak doe je per week aan Nordic Walking en op welke manier?
  Ik doe 1x in de week aan een training mee van ongeveer 1 uur op zondagmorgen in het Westerpark in Zoetermeer. Verder loop ik zelf nog zo’n 2 of 3 keer in de week. Daarnaast doe ik als het uitkomt 1x per maand mee aan een georganiseerde tocht.
 4. Hoe ben je het liefst met Nordic Walking bezig, alleen of met een groepje?
  Het leukste en gezelligste vind ik het toch om met een groepje te Nordic Walken. Maar als ik zelf 2 of 3 keer in de week loop, dan vind ik het ook niet erg om alleen te lopen. 
 5. Welke afstand loop je gemiddeld?
  Als ik met een groepje een tocht loop, dan loop ik het liefst zo’n 12 km. Dat vind ik een mooie afstand. Wanneer ik alleen loop, dan is 9 km wel genoeg, omdat je dan ook in één keer doorloopt, zonder pauze te houden. Met die 9 km ben ik dan zo’n 1,5 uur bezig.
 6. Wat is je favoriete route?
  Eigenlijk heb ik nog geen favoriete route. Ik weet één route bij mij thuis in de buurt van ongeveer 9 km. Die verander ik soms wel eens een beetje. Die route gaat dan door het Balijbos, ongeveer van Nootdorp naar Pijnacker. Nicole-Lelieveld2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *