Wij zijn Maaike en Albert uit Nijmegen. Wij zijn in 2006 begonnen met Nordic walking. In de winter van 2006 zijn we verder gegaan met Nordic Fitness. Als we op vakantie gaan nemen we altijd twee paar poles en onze Nordic Walking schoenen mee.
Normaliter gebruiken we onze Leki Supreme Titanium poles, voor de vakanties hebben wij twee paar Leki Travellers. Deze poles bestaan uit drie delen en passen keurig in een koffer.
Wij hebben onze poles meegenomen naar Kreta in 2006, LaPalma in 2007 en Lesbos in 2008. Dit jaar gaan we voor de tweede keer naar het prachtige canarische eiland La Palma. Dit eiland is een wandelparadijs met prachtige tropische wouden.
In de bossen zijn geen gevaarlijke dieren. La Palma is het steilste eiland ter wereld. Het is een enorme vulkaan, waarvan de krater een doorsnede heeft van 15 km die bedekt is met wouden.
Ik heb een aantal leuke wandelingen in de La Palma walking guide van Klaus and Annette Wolfsperger bekeken. Van deze wandelingen heb ik tracks gemaakt voor mijn Garmin 60CSX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *