Corryberendrecht In 2007 heb ik de 6 lessen gevolgd en vanaf die tijd is het mijn favoriete sport, ik was gelijk helemaal weg van Nordic walking.
Nordic walking is voor mijn leeftijd [69 jaar] de minst gevaarlijke sport, daarbij vind ik dat je een hele goede conditie opbouwt en heel veel energie krijgt.
Een ochtend in de week doe ik aan Nordic Walking, als ik een keer niet kan dan voel ik dat direct aan mijn conditie en heb ik echt de pest erin. Door mijn leeftijd kies ik ervoor om alleen te lopen, dan kan ik mijn eigen tempo bepalen.Meestal loop ik rond de 7 km, zomers rond de 10 km.In de winter loop ik rondje Oosterheem, langs de H.S.L. richting Zegwaartseweg die loop ik af tot aan het Corryberendrecht2Maximaplein en dan terug de Oostweg tot aan de hoogte van de Florence-Nightingale laan.Soms loop ik een route langs de Rottemeren.
In de zomer staan wij op een camping in Oisterwijk dan loop ik een maal in de week met een vriendin van de camping rond de vennen, daar hebben wij verschillende routes.Heerlijk in de natuur en dan lopen wij wel rond de 10 km of meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *